O nama

Preduzeće RASHMANS Co. nalazi se u Beogradu, u Srbiji, u hali 4 Beogradskog sajma, i od 1992. godine bavi se međunarodnom sajamskom špedicijom.

PREDUZEĆE

Iako se sredina za poslovanje u oblasti sajmova, organizacije događaja i izložbi neprestano menja, jedno uvek mora da ostane isto: pouzdanost logističkog partnera.

Stoga se mi neprestano prilagođavamo novim prilikama, predviđamo za svoje klijente i time se brinemo da se ništa ne ispreči na putu Vašoj uspešnoj prezentaciji.

Specijalnost preduzeća RASHMANS Co. ogleda se u sledećem: umesto da samo prevozimo sve što je potrebno za sajmove, događaje ili izložbe širom sveta, mi za svaki projekat razvijamo posebno rešenje s našim timom stručnih specijalista, po tačnoj meri zahteva naših klijenata.

PROFIL

U preduzeću RASHMANS Co. rad nije puka reč – to je svemir delatnosti i usluga u čijem se središtu nalazi uspeh Vašeg projekta. Razlog za to što nam iznova i iznova polazi za rukom da ispunimo ovaj standard jeste, pre svega, motivacija našeg osoblja: oni razmišljaju i deluju na globalnom nivou, gledaju iza horizonta sopstvene oblasti i donose ispravne odluke jer nisu sputani krutom hijerarhijom.

ISPUNJAVANJE OBAVEZA

Za nas, ispunjavanje obaveza ne znači samo upravljanje nekim zadatkom u okviru datog vremenskog roka. Takođe se staramo za to da se sve želje klijenata ispunjavaju fleksibilno čak i kada smo već usred procesa rada. Za Vas to znači da preduzeće RASHMANS Co. rukovodi svim uslugama prevoza i praćenja, carinskim formalnostima i svim ostalim neophodnim uslugama koje se tiču Vašeg projekta.

VISOKI STANDARDI

U saradnji s preduzećem RASHMANS Co. postoji nešto što ćete odmah primetiti – mi ne govorimo mnogo; umesto toga, slušamo. To je otud što svaki pojedinačni projekat započinjemo preciznim planiranjem, uzimajući u razmatranje sve parametre koje dobijemo od Vas. Budući da smo već mnogo godina upoznati s realnošću poslovanja u oblasti sajmova, organizacije događaja i izložbi, znamo da je spontanim promenama i neuobičajenim željama mesto u svakodnevici.